13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Un argeşean va petrece următoarele 24 de ore în arest! Aflaţi motivul…

Alte Știri

Cadrele Biroului Rutier Câmpulung au continuat activităţile de supraveghere a traficului rutier, atât pe DN 73, cât şi pe raza comunelor arondate Poliţiei Câmpulung.

Astfel, pe raza comunei Vlădesti, poliţiştii, au oprit pentru verificări au autoturism marca VW. Poliţiştii musceleni i-au solicitat bărbatului aflat la volan, documentele maşinii, dar şi permisul de conducere. Acesta a declarat că nu are asupra sa documentele, şi s-a identificat cu un alt nume.

După verificare, poliţiştii, au descoperit că bărbatul a dat datele de identificare ale unei alte persoane.

Andruţ Budrea de 28 de ani este din comuna Bălilesti. Acesta a plecat cu maşina, un autoturism marca VW cu numărul de înmatriculare AG 49 DWD, pe raza comunei Vlădeşti, judeţul Argeş. Aici a şi fost oprit de un echipaj al Biroului Rutier Poliţia Câmpulung. Cu această ocazie s-a constatat că Andruţ Budrea nu poseda permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii de la Rutieră, s-a stabilit că Budrea se află şi sub control judiciar, având obligaţia de a nu conduce vehicule pe drumurile publice, într-un dosar instrumentat de Judecătoria Piteşti.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, acesta fiind cercetat pentru două infracţiuni, conducere fără permis şi fals în declaraţii, deoarece iniţial, când a fost oprit în trafic a dat datele de identificare a unei alte persoane şi în urma verificării poliţiştii musceleni au descoperit datele reale ale bărbatului de 28 de ani.

Având în vedere aceste aspecte s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui Andruţ Budrea. Bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie