18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Aici va fi un centru pentru vaccinarea populației anti-Covid 19!

Alte Știri

Aici va fi un centru pentru vaccinarea populației anti-Covid 19! Vorbim despre spațiul din spatele Policlinicii din Câmpulung. Cel de-al doilea centru va fi la spitalul municipal din Câmpulung dar se adresează doar cadrelor medicale.

La nivelul judeţului Argeş vor fi 22 de centre pentru vaccinarea populaţiei din care 2 în oraşul de la poalele Mateiaşului. Amenajarea noului centru, format din containere care să respecte normele sanitare impuse, va în parcarea din spatele Policlinicii.

După ce s-au analizat mai multe locaţii din municipiu se pare că parcarea din spatele Policlinicii a fost soluţia care va genera costuri destul de mici, iar modulul poate fi pregătit rapid pentru un astfel de centru.

Aşa cum ne-a declarat dr. Andrei Aron, consilierul pe probleme de sănătate al primarul Elena Lasconi, la Policlinică s-au demarat lucrările, în prima fază fiind amenajat locul unde vor fi amplasate cele opt containere, care vor alcătui centrul de vaccinare anti-COVID, urmând că acestea să fie aduse imediat cum vor fi aprobate fondurile necesare unui astfel de proiect.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie