13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Autocisternă repusă pe roţi după ce s-a răsturnat pe DN 73!

Alte Știri

La finele săptămânii şi începutul acesteia, undeva puţin trecut de miezul nopţii, pe DN 73, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Şoferul nu a păţit nimic important.

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Sibiu, se afla la volanul unei autocisterne încărcate cu produse lactate. Pe raza comunei Mihăeşti, la o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul, se pare ca a pierdut controlul asupra cisternei, şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-un şanţ.

Soferul nu a păţit nimic, însă autocisterna nu a putut fi pusă pe roţi, indiferent de intervenţiile celor care au venit să ajute.  La faţa locului a fost nevoie de intervenţia unei macarale de mare tonaj, ca să poata extrage cisterna din şanţ şi să o repună pe roţi.

Din acest motiv, automacaraua care a intrevenit la acel accident deosebit de grav de pe DN 7, de la Drăganu, a fost solicitată la Mihăeşti. După ce a fost extras auto-trenul cu butelii din râpa de pe DN 7, macaraua a pornit spre DN 73.

Luni seara, macaraua, a ajuns la Mihăeşti. Pentru extragerea cisternei din şanţ era nevie ca traficul rutier să fie oprit pe acel tronson de drum, astfel că, acesta a fost deviat pe DN 73 C, pe ruta Bălileşti – Godeni.

Toată operaţiunea a fost supravegheată de cms. şef Marian Iordache, comandantul Poliţiei Câmpulung. Acesta a ajuns în zonă pentru a stabili devierea traficului pe DN 73 C, dispunerea poliţiştilor la Ţiţeşti, pentru a bloca DN 73, şi nu în ultimul rând pentru a vedea modul în care s-a repus autocisterna pe roţi.

Acţiunea s-a dovedit destul de dificilă pentru că, încărcătura nu era stabilă şi a dat bătăi de cap celor ajunşi la faţa locului.

După mai bine de o oră, cisterna a fost repusă pe roţi, nici încărcătura şi nici combustibilul nu s-au pierdut.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie