13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Se dorește dotarea școlilor din Câmpulung cu echipamente IT pentru procesul de învățare on-line

Alte Știri

Se dorește dotarea școlilor din Câmpulung cu echipamente IT pentru procesul de învățare on-line. Ordonanța Guvernului nr.144/2020 prevede alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului școlar 2020/2021 în contextul riscului de infecție cu coronavirus Sars -CoV-2.

Proiectul are o valoare de 6.613.634,26 lei din care finanțare nerambursabilă în valoare de 6.475.520,78 lei, contribuție buget local cofinanțare de 2% din valoarea cheltuielilor de 132.153,48 lei, cheltuieli neeligibile – audit financiar în valoare de 5.950 lei.

Primarul Elena Lăsconi este împuternicit să încheie Contractul de Finanțare cu AM POC/OI și să reprezinte municipiul Câmpulung legat de implementarea proiectului și derularea lui.

Prin proiect se presupune achiziția de echipamente de tipul tabletelor școlare precum și a altor echipamente/dispozitive electronice pentru dotarea elevilor și a unităților de învățământ astfel încât activitățile didactice să se poată desfășura on-line.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie