10.5 C
Campulung Muscel
marți, 14 mai, 2024

Accident groaznic! Copilul a decedat cu mama în mașină…

Alte Știri

Un copil de 5 ani și-a pierdut viața, iar mama sa a fost rănită grav în urma unui accident rutier petrecut cu o seară în urmă în comuna Moșoaia. Din primele informații, se pare că femeia nu a văzut o sărăriță din cauza ceții și a intrat violent în aceasta. În urma impactului, copilul de 5 ani a fost omorât pe loc, femeia a fost rănită grav, iar cel de-al doilea fiu al acesteia a suferit mai multe traumatisme care nu îi pun viața în pericol.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculanta, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a unei minore de 9 ani, din același autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier” potrivit IPJ Argeș.

Ultimele Știri

Ajung noile taloane la pensionari. Ce trebuie să verifice aceștia URGENT!

Ajung noile taloane la pensionari. Ce trebuie să verifice aceștia URGENT! Taloanele cu pensiile recalculate, ce vor intra în...

Alte știri din aceeași categorie