14.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

POLIŢIA ANIMALELOR A INTERVENIT PENTRU SALVAREA UNOR CÂINI!

Alte Știri

Poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au verificat aspectelele semnalate într-o postare din cursul serii de ieri, pe o rețea de socializare, identificând doi câini aflați în potențial risc, fapt pentru care au ridicat și plasat cei doi câini într-un adăpost autorizat, pentru a beneficia de îngrijiri.


Bunăstarea animalelor și tragerea la răspundere a persoanelor care le aplică rele tratamente sunt obiectivele generale ale activității acestei structuri specializate.

În seara zilei de 26 aprilie a.c., în urma unei postări pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au identificat pe domeniul public de pe raza municipiului Pitești, doi câini, aflați într-o potențială situație de pericol.

Având în vedere că unul dintre câini prezenta o rană mai veche, iar comportamentul copiilor din zonă era unul pretins agresiv, în aceeași seară, câinii au fost ridicați și plasați într-un adăpost autorizat.

Cu această ocazie s-a constatat că cei doi câini, masculi tineri, de aproximativ 2 ani, rasa metis, nu erau microcipați, nefiind identificate persoane care să pretindă calitatea de proprietari ai animalelor în cauză.

Acțiunea a beneficiat de ajutorul reprezentanților Asociației Ute Langenkamp Iubiți Maidanezii AULIM.

Verificările cu privire la modul în care câinele ce a făcut obiectul postării a fost rănit continuă, urmând ca în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsurile legale care se impun.

Ultimele Știri

De ce să votăm Ion Pîrnuță și PNL Argeș. Sunt rucărean, am trăit și trăiesc. Sunt aserit Rucărului și...

Alte știri din aceeași categorie