8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

La început dragoste cu năbădăi, acum 2 crime și o condamnare pe viață, pentru bărbatul veșnic în crize de gelozie! VIDEO

Alte Știri

La început, dragoste cu năbădăi, acum 2 crime și o condamnare pe viață, pentru bărbatul veșnic în crize de gelozie! Irinel și Ramona s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, dar dragostea lor de-a lungul timpului a fost una numai cu năbădăi. S-au acuzat reciproc de infidelitate, iar când relația lor era pe cale să se destrame au apărut într-o emisiune la Acces Direct.

Ramona și Irinel au devenit un cuplu acum trei ani. El a mai fost căsătorit 3 ani iar din acea relație are o fată de 17 ani. Ramona a mai fost și ea căsătorită și a intrat în relația cu Irinel cu un băiat de 14 ani.

În emisiune, Irinel a declarat că se simte veșnic îndrăgostit iar Ramona a spus că a fost permanent ca o prizonieră în temniță. Mai mult decât atât, Ramona l-a acuzat pe Irinel la începutul anului că este de o gelozie monstruoasă și că a agresat-o fizic de zeci de mii de ori.

,,Tot ce spune este numai minciună, eu sunt a șasea femeie. Primul bărbat din viața mea el a fost. E dur, stai cu el în casă ca cu un străin, e urâcios, răutăcios, a  fost agresiv fizic de zeci de mii de ori. M-a bătut rău. El vrea să fie numai ca el, am trăit cu el mai mult forțat. L-am iertat forțată de el, mi-a spart capul, am intrat în spital, m-am dus la ai mei a venit după mine acolo. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă el știe că viața lui nu mai are niciun rost, nu vrea să își mai refacă viața, el intră în pușcărie și pe mine mă bagă în pământ. Eu nu îl iubesc în momentul de față și nu știu dacă l-am iubit vreodată. Și totuși stau lângă el sechestrată, ținută forțat”, a declarat Ramona în emisiune la Acces Direct.

Irinel a spus că a cunoscut-o pe Ramona de mică pentru că au fost vecini dar el nu a vrut să se căsătorească până nu și-a făcut o casă. Ea între timp a plecat după altul și el s-a căsătorit cu altă fată, mai mult din răzbunare. Irinel și Ramona au venit în emisiune la Acces Direct ca să vadă toată țara cât de mult se iubesc și bărbatul să fie supus unei testări poligraf. Scopul apariției la televiziunea națională a fost o tentativă de împăcare publică numai că s-a terminat brusc cu o dublă crimă care a zguduit România.

,,Am văzut la ea niște lucruri care m-au făcut să cred că m-a înșelat. Eu am venit la dumneavoastră să îi arăt cât am ținut la ea, am respectat-o. Îngerașul meu, prințesa mea, nu te-am luat să îmi bat joc de tine. Dacă mint, fac detector. Ne gelozim că eu am alte prietene, că le dau bani. Eu am crezut că la început ne înțelegeam foarte, bine, eu așa am crezut, ea în timp a mers bine. Tu de ce nu mă repecți pe mine ca bărbat…(a întrebat-o Irinel în emisiune).

Ce m-a distrus pe mine, la un timp oarecare mi-a zis așa, trăiesc cu tine dar plăcerile mele mi le fac cu cine vreau eu. Cum adică trăiești cu mine…Eu o iubesc . Acum vede toată țara și să facă ea ce vrea cu mine”, a spus Irinel în emisiune la Acces Direct.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective la rugămintea „Adevărul” a declarat că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui exista un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie