7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Vestea tristă a zilei! Nu a murit pe crestele munților, ci într-un accident banal

Alte Știri

Vestea tristă a zilei! Nu a murit pe crestele munților, ci într-un accident banal.

Un camion a lovit miercuri dimineață trei mașini care staționau pe banda de urgență a autostrăzii A1, o persoană murind în acest accident, transmite centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accidentul a avut loc la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cel care și-a pierdut viața pe autostradă este Mircea Geantă în vârstă de 45 de ani.

Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om.

Colegii de la Salvamont Argeș sunt cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție. Drum lin, MIRCEA! DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN GRIJA LUI!


Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie