13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: Pe fondul unei guvernări dezastruoase, puterea de #cumpărare a românilor scade continuu!

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU: Pe fondul unei guvernări dezastruoase, puterea de #cumpărare a românilor scade continuu! Începutul anului 2021 a fost marcat de o creştere nesemnificativă a salariului minim brut, de doar 3,4%, dar și de înghețarea salariilor și pensiilor, în timp ce zona bunurilor de larg consum a înregistrat creşteri şi de peste 20%, arată o analiză a ESSA Group.

#Guvernarea Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR sărăcește #România, în condițiile în care asistăm la o scădere cu 10% a puterii de cumpărare, o diminuare cu 20% a producției agricole, o cădere de 7% a producției industriale și pierderea a 100.000 de locuri de muncă.

În tot acest timp, au crescut și se anunță noi majorări ale prețurilor la energie electrică (16%), gaze naturale (25%), apă (7,5%), alimente (10%). Litrul de benzină a ajuns aproape la 6 lei, cursul valutar a explodat (un euro este cotat la 5 lei), iar deficitul comercial crește cu 1.500 de euro pe minut! Fiecare zi a guvernării Cîțu este una a austerității mai severe, a buzunarelor mai goale, a vieții mai grele, a sărăciei tot mai mari și a unui viitor incert!

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie