10.9 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

TRAGEDIE: A vrut să taie lemne în pădure, dar și-a tăiat capul cu drujba!

Alte Știri

TRAGEDIE: A vrut să taie lemne în pădure, dar și-a tăiat gâtul cu drujba! Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața în cursul zilei de ieri în timp ce era la tăiat de lemne într-o pădure din pădurea Nucșoara.

Din primele informații, se pare că, bărbatul era cu mai multe persoane pentru a strânge lemne de foc pentru perioada rece, iar la un moment dat, într-o clipă de neatenție, s-a tăiat capul cu drujba. La fața locului s-au deplasat imediat salvamontiștii împreună cu un echipaj medical, dar, din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Pe lângă salvatorii montani și echipajul medical, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru a demara cercetările în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale tragediei. De asemenea, operațiunea a durat aproximativ cinci ore, iar corpul neînsuflețit a fost coborât de salvamontiști și predat unui echipaj al Serviciului de Medicină Legală care l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Ultimele Știri

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL. Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații...

Alte știri din aceeași categorie