14.1 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: Acesta este bilanțul unei guvernări eșuate!

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU: Acesta este bilanțul unei guvernări eșuate! După ce au făcut joc de glezne câteva zile la rând, blocând lansarea #PNDL3 care continuă programele #PSD de sprijin pentru dezvoltarea comunităților locale, miniștrii USR PLUS au demisionat din Guvernul Cîțu.

⁉️Cu ce s-a ales #România de pe urma activității miniștrilor USR PLUS și a celor de la PNL? E jale!
❌Dan Barna a fost un vicepremier pus mereu pe harță. Atât.
❌Cristian Ghinea, ministrul pentru Investiții și Fonduri Europene, a lăsat în urmă un Program Național de Redresare și Reziliență aspru criticat de către oficialii de la Bruxelles, iar România nu are încă aprobat acest document vital.
❌Ioana Mihăilă a condus o campanie eșuată de vaccinare a populației împotriva noului coronavirus și fără un plan pentru revenirea elevilor în siguranță sanitară la cursuri.
❌Cătălin Drulă doar s-a lăudat cu continuarea proiectelor de infrastructură începute de PSD.
❌Stelian Ion a transformat Justiția în cuiul lui Pepelea în acest Guvern și a lăsat în urmă mai mult semne de întrebare decât răspunsuri și soluții.
❌Iar Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a ratat cel mai important proiect de cercetare pentru România, laserul de la Măgurele. Cât despre digitalizare, eșecul este evident.
⚠️În ansamblul său, întregul Guvern Cîțu a provocat un adevărat dezastru.
‼️România a ajuns la un grad de îndatorare uriaș, de peste 50% din PIB, înregistrează cel mai slab leu din istorie, puterea de cumpărare a românilor a scăzut, iar tarifele la energie, alimente și servicii au explodat!
⛔️Așa nu se mai poate! Guvernul Cîțu trebuie să plece!

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie