14.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului!

Alte Știri

SURPRIZA ZILEI: Absolventele de 10 ale liceului! De-a lungul timpului Colegiul Național Dinicu Golescu s-a mândrit cu meritele elevilor la nivel județean, național și internațional, au declarat cei prezenți la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

Supriza zilei a fost prezența a două absolvente cu rezultate deosebite la învățătură, printre elevii care au pășit pentru prima dată în clasa a V-a sau a IX-a.

Vorbim aici despre o absolventă a colegiului și în prezent studentă la Medicină, Ioana Măriuca Popescu cea care pe parcursul anilor de liceu a fost impecabilă, la finalul examenului de Bacalaureat adică de 10 pe linie.

,,Nu mi-am pregătit nimic, vreau să vă felicit pe toți cei prezenți. Bucurați-vă de tot ce vă oferă liceul, bucurați-vă de profesori pentru că puteți învăța foarte multe de la ei. Rămâneți curioși, nu lăsați lucrurile așa cum sunt pentru că nu trebuie așa ceva, uitați-vă în oglindă, găsiți-vă pe voi și veți ști care este calea voastră în viață”, a declarat Ioana Măriuca Popescu.

Diplomă de excelență s-a acordat și Anastasiei Ioana Șendroiu, pentru rezultate deosebite pe parcursul celor patru ani de liceu, precum și la examenul de Bacalaureat.

,,Mă aflu aici pentru a transmite urări de bine tuturor celor prezenți. Vă așteaptă 4 ani foarte frumoși. Eu mi-aș fi dorit să fiu mai deschisă, să mă bucur mai mult de oportunitățile pe care liceul mi le oferea, și să am mai puține preconcepții”, a declarat Anastasia Ioana Șendroiu.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie