17.4 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

ARGEȘ: Este obligatorie purtarea măștii peste tot!

Alte Știri

Astăzi a vut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care s-a luat act de incidența localităților din județul Argeș la data de 06.10.2021 și s-a stabilit aplicarea măsurilor Hotărârii de Guvern 932/2021 aferente fiecărui indice.

De asemenea, în completarea măsurii adoptate săptămâna trecută conform căreia purtarea măștii este obligatorie în spațiile aglomerate din exterior, CJSU a decis obligativitatea purtării măștii în exterior, peste tot, în localitățile în care indicele de incidență depășește 6 la mia de locuitori.

Astfel, începând din această noapte, ora 00.00, în județul Argeș este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior, peste tot, în localitățile în care incidența depășește 6 la mia de locuitori.

În toate localitățile în care incidența este mai mică de 6 la mia de locuitori, este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior în locurile aglomerate cum ar fi: bâlciuri, târguri, talciocuri, piețe, stații de autobuz, în proximitatea școlilor, în fața magazinelor, a bancomatelor, a instituțiilor publice.
Fac excepție măsurilor de mai sus cazurile prevăzute de lege.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie