14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

ȘTIAȚI CĂ: DAN DAVIDOIU – KASKADORU a pus bazele sportului columbofil muscelean?

Alte Știri

ȘTIAȚI CĂ: DAN DAVIDOIU – KASKADORU a pus bazele sportului columbofil muscelean?

Pentru columbofilia profesionistă din România și mai ales, pentru columbofilia musceleană, a fost un OM cum rar mai apare pe acest Pământ.

DAN DAVIDOIU – KASKADORU, a fost omul care face parte din categoria extrem de restrânsă a celor care lasă ceva în urmă și rămân în conștiința mulțimilor.

Până la apariția lui în fenomenul sportului columbofil, columbofilia musceleană era aproape inexistentă pe harta sportului columbofil din România.

A fost un om care a dat dovadă de calități specifice liderilor adevărați: spirit de organizare, pasiune în munca depusă, altruism, mărinimie, ambiție.

În urma lui rămân campionii columbofili U.C.P. musceleni, care își datorează triumful mai ales organizării sportului columbofil muscelean pe care a făcut-o DAN DAVIDOIU – KASKADORU, rămâne COLUMBODROMUL INTERNAȚIONAL KASKADORU (cu atmosfera fabuloasă și premiile de excepție), rămâne materialul genetic columbofil extraordinar pe care “Nea DAN” l-a adus din Europa, rămân excursiile organizate de el la TÎRGUL  INTERNAȚIONAL DE LA KASSEL – GERMANIA, rămâne atmosfera unică a banchetelor columbofile de sfârșit de an, rămân multe… și mai ales rămânem toți, mai singuri și triști.

Columbofilii din cluburile columbofile muscelene din cadrul Uniunii Columbofililor Profesioniști

(3-2 LEREȘTI, 3-2 CÂMPULUNG, 3-2 MARATON RUCĂR, 3/2 CÂMPULUNG BUGHEA DE SUS MUSCEL, MARATON HÂRTIEȘTI), își exprimă tristețea și durerea față de trecerea în neființă a celui care a fost sufletul columbofililor musceleni:

DAN DAVIDOIU – KASKADORU.

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE “Nea DAN”!

sursa – ucpt.ro

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie