16.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Bărbat reţinut pentru violare de domiciliu și tâlhărie!

Alte Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tâlhărie, și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 28 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința soacrei sale, iar ulterior, ar fi deposedat-o de telefonul mobil, folosind acte de violență, pe soția sa, de care este despărțit în fapt, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești.

După administrarea probatoriului, în ziua de 28 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie