19.1 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Liviu Taroiu a întors spatele unei medalii de aur de la Craciunita Lasconi

Alte Știri

Liviu Taroiu a întors spatele unei medalii de aur de la Craciunita Lasconi. A venit îmbrăcată într-o rochie roșie în ton cu sărbătorile. Fostul edil al orașului, Liviu Taroiu a fost invitat la ultima ședință de Consiliu Local la Câmpulung. Nu i s-a spus de ce este invitat? Așadar a refuzat să participe.

Primarul Elena Lasconi i-a pregătit un premiu special, o medalie de aur, marca Câmpulung 500. Nu doar lui, ci la toți foștii primari. A fost un premiu atât de special încât foștii edili nu au știut ce dorește actualul primar de la ei, dar au răspuns prezent.

Medalia lui Liviu Taroiu a fost ridicată de fostul viceprimar Margarin Blidaru scuzându-l pe fostul edil că este plecat la țară și nu a putut ajunge.

În stilul său, Elena Lasconi a avut o replică tăioasă. Ma scuzați, eu sunt primarul Câmpulungului și știu că domnul Taroiu este în oraș.

Rămâne de văzut cum vor colabora pe viitor pentru că primarul Elena Lasconi a anunțat proiecte comune pentru comunitate împreună cu foștii primari.

Ultimele Știri

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 – Pitești – Mioveni!

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 - Pitești - Mioveni! Compania Națională de Administrare a...

Alte știri din aceeași categorie