20.7 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Polițistul controversat este argeșean, a fost angajat din sursă externă și a lucrat în Anglia!

Alte Știri

Polițistul controversat este argeșean, a fost angajat din sursă externă și a lucrat în Anglia!

Polițistul care a lovit două fete pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului din București, una dintre ele pierzându-și viața, are 30 de ani și a lucrat în Anglia până în 2016. El și-a luat permisul de conducere în România în 2012 și l-a preschimbat în Anglia, în 2016, potrivit sursazilei.ro.

Constantin Popescu este din Curtea de Argeș și a lucrat în Anglia până în 2016. În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne, adică fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat şi a unui test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului. Agentul Popescu avea 21 de ani când a obținut permisul de conducere în România, în anul 2012. Când s-a mutat în Marea Britanie, și-a preschimbat acest act, informează sursa citată. Odată întors în România, în 2016, nu a mai fost necesară procedura de preschimbare, date fiind acordurile la nivelul Uniunii Europene. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL. Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații...

Alte știri din aceeași categorie