13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Un fost poliţist din Câmpulung, în prezent judecător

Alte Știri

Un fost poliţist din Câmpulung, în prezent judecător. Este vorba despre Cosmin Leanca care a profesat mai mult ca magistrat decât ca polițist. La Poliția Câmpulung, Cosmin Leanca a fost ofițer la Biroul Judiciar. A stat aici circa patru ani, după care a intrat în Magistratură. A condus o perioadă Judecătoria Slobozia după care a vrut să se transfere la Judecătoria Pitești.

Nu i-a fost acceptat transferul, la acea vreme. În prezent Cosmin Leanca își desfășoară activitatea ca magistrat la Judecătoria Sector 3 Bucureşti, Secţia penală.

Cosmin Leanca este al doilea polițist care s-a ridicat din rândul acestora și a intrat în Magistratură. George Ciolan este un alt poliţişt care după ce a ocupat funcţii de conducere în cadrul IPJ Argeş, s-a pensionat şi a intrat în Barou, acum profesând ca avocat.

Iuliana Popescu, în urmă cu câțiva ani a avut un astfel de traseu. În prezent Iuliana Popescu profesează ca avocat după ce s-a pensionat de curând din funcția de judecător.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie