8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Averea pe care o are polițistul pericol public! Și-a trecut salariul la secret

Alte Știri

Constantin Popescu, polițistul care a lovit-o mortal cu mașina de Poliție pe minora de 13 ani Raisa, pe o trecere de pietoni din București, acum câteva zile, și-a depus declarația de avere în anul 2021. Ce proprietăți deține agentul secției 5 de Poliție din sectorul 1 al Capitalei. Bărbatul lucrează de aproape cinci ani în Ministerul de Interne.

Ce avere are Constantin Popescu, polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni

România a fost zguduită de povestea cutremurătoare a micuței Raisa, lovită mortal pe trecerea de pietoni pe bulevardul Laminorului din Capitală, de către o mașină de Poliție, la volanul căreia se afla agentul Constantin Popescu.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani lucrează la secția 5 de Poliție din București și este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă, aflându-se sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Reamintim că polițistul a lovit cu automobilul pe trecerea de pietoni două eleve, o fetiță de 11 ani pe nume Marina, care a fost externată din spital, de curând, și o minoră pe nume Raisa Nicoleta, în vârstă de 13 ani, care a murit pe loc, în urma impactului cu mașina. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care face ca drobul să nu se mai sfărâme și să fie gustos!

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care face ca drobul să nu se mai sfărâme și să fie gustos! Unul...

Alte știri din aceeași categorie