13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Două cazuri au cutremurat România! Legătura este incredibilă…

Alte Știri

Două tragedii de-a dreptul cutremurătoare au zguduit România în ultima perioadă. Dis-de-dimineață, Adela Loredana și-a pus capăt zilelor, într-o gară din Strehaia. Săptămâna trecută, Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni de către Constantin Popescu, un polițist în vârstă de 27 de ani. Iată care este asemănarea dintre cele două cazuri!

  • Legătura dintre cazul lui Constantin Popescu și sinuciderea Adelei Loredana
  • De ce s-a sinucis, de fapt, Adela Loredana
  • Cele două cazuri au cutremurat România

Cele două tragedii au cutremurat întreaga Românie! Adela Loredana s-a împușcat în cap cu arma din dotare, chiar în această dimineață. A ieșit din birou și a mers în baia gării din Strehaia, unde s-a sinucis.

Adela Loredana, tânăra în vârstă de 25 de ani care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, a fost studentă la Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova. De asemenea, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne în anul 2017.

Așadar, ambii polițiști au fost angajați fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat. Adela Loredana și Constantin Popescu au susținut și un test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie