14.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Fără politică! Primărița Lasconi a trecut la mesaje motivaționale

Alte Știri

Fără politică! Primărița Lasconi a trecut la mesaje motivaționale. La ultima ședință a Consiliului Local din 2021 a avut o ceremonie de acordare a medaliilor de aur Câmpulung 500, Capitala Scrisului Românesc. Primarul Elena Lasconi a șocat pe toată lume, în mai multe rânduri.

,,Și cum mie îmi plac surprizele, am avut un premiu surpriză. I-am invitat alături de mine, pe bune, pe toți foștii primari ai Câmpulungului ca să ofer acest premiu. Știu că e o premieră, cred, în România, dar ce vreau să vă spun, să vă trezesc, asta e normalitatea. EI SUNT PREMIUL SPECIAL. Toți vă reprezintă, fără dubiu, pe toți”, a spus Elena Lasconi.

,,Doar ÎMPREUNĂ și doar respectându-i pe cei care ne reprezintă, pe care i-am ales putem merge înainte. Eu vreau mai mult de atât. Îmi doresc să lucrez cu acești primari, pe care îi respect, pentru binele Câmpulungului.

Orgoliile sunt pentru proști. Credeți-mă! Ce vreți voi? Un trai mai bun, un oraș mai frumos? Ăsta e un lucru mare. Lucrurile mari se fac în echipă. Cum aș putea să ignor zeci de ani de administrație pe care îi au acești primari? Aș putea să o fac, dacă scopul meu e pur politic. Dar eu sunt primarul Câmpulungului. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca orașul nostru să fie wow! Îmi doresc să fim uniți, să ne fie bine și să devenim cetățenii de aur ai României. Încă o dată, vă mulțumesc domnilor! Vă mulțumesc, vouă, dragi câmpulungeni, că înțelegeți normalitatea!”, a mai completat Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie