13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

IMAGINEA ZILEI vine de la Stâlpeni!

Alte Știri

IMAGINEA ZILEI vine de la Stâlpeni!

Nuuu, nu este accident, aşa a vrut să parcheze, omul, are spaţiul mic în curte, iar pentru a rămâne loc şi de o găină, un căţel, a parcat perpendicular, sau aproape.

Evenimentul s-a înregistrat la Stâlpeni, mai precis în zona Opreşti, iar acesta nu a fost anunţat la 112, probabil din motivele pe care mai sus le enumeram.

Cert este că, acest pilot cascador, nu a păţit nimic, iar acum s-a ales doar cu pagube materiale. Va trebui să scoată bănuţi din buzunar să plătească extragerea maşinii din grădina consăteanului unde a înfipt-o dar şi pentru reparaţii.

Conform oamenilor legii, evenimentul s-a produs pe baza neadaptării vitezei, iar conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din Stâlpeni, care se mai afla şi sub influenţa alcoolului, avea o îmbibaţie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra maşinii, a trecut prin şanţ şi a zburat într-o grădină. Nu a anunţat evenimentul, însă, oamenii legii, l-au găsit şi i-au aplicat o sancţiune de 1.305 lei, tânărul a rămas şi pieton pentru 90 de zile, şi a mai luat o sancţiune pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie