16.4 C
Campulung Muscel
luni, 20 mai, 2024

Câmpulungenii scoși în stradă cu lampioane și torțe

Alte Știri

Sâmbătă, 12 Martie, ora 19:00, primarul Elena Lasconi a lansat un apel către câmpulungeni de a ieși în fața primăriei pentru ca împreună să ne exprimăm susținerea față de Ucraina alături de sute de orașe din țară și de peste hotare, a scris edilul pe pagina de socializare.

,,Va fi un moment în care ne vom arăta omagiul pentru victimele războiului din Ucraina prin pornirea lanternei telefoanelor, aprinderea de torțe și lansarea a sute de lampioane zburătoare. Haideți să ne și mobilizăm pentru a ajuta concret, fiecare cu ce poate! Organizăm acțiunea de donații: alimente neperisabile(conserve pește, fasole, pateu etc), apă la 1/2l, medicamente, produse de igienă, pamperși, lapte praf etc.

Vă încurajez să postați cât mai multe fotografii pe rețelele sociale, folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine. Deja, orașele Bologna, Braga, Florența, Milano, Marsilia, Nisa, Rotterdam, Roma, precum și Asociația Municipiilor din România (din care face parte Câmpulung) s-au alăturat pentru a susține acest apel”, a mai zis edilul.

Ultimele Știri

VIDEO. Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel!

VIDEO. Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel! Aici s-a desfășurat o nouă ediție...

Alte știri din aceeași categorie