11.9 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Bogdan Chirieac: Doamnei Dăncilă nu-i poți reproșa ceva anume

Alte Știri

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Realitatea Plus, reintrarea Vioricăi Dăncilă în lumea politică, după ce aceasta a fost consultant pe strategie al guvernatorului BNR:

“În ciuda propagandei anti-Dăncilă, eu am o impresie bună despre doamna fost prim-ministru. Era o doamnă extrem de muncitoare, o doamnă căreia, în niciun caz, nu-i poți reproșa ceva anume, așa cum e cazul în situația altor premieri pe care i-a avut această țară. Deci, nu acte de corupție, nu ticăloșii, nu astfel de lucruri. S-a întâmplat cum s-a întâmplat, au dat-o jos cei care făceau parte din partidul domniei sale pentru a face loc lui Ludovic Orban, atunci, în 2019. A făcut o eroare fundamentală candidând la președinția României, dar acolo a împins-o și a fost de acord tot partidul.

Astfel de partide (n.r. Partidul NOI) apar fiindcă unitatea de cuget și simțiri între PNL și PSD a lăsat loc de partide și pe stânga și pe dreapta, fiindcă nu ai nicio opoziție palpabilă, astăzi, la puterea din România, niciuna. USR-ul nu-și găsește cadența, domnul Drulă nu vorbește în presă și așteaptă … nu știu ce așteaptă, AUR e într-o scădere de viteză în mod evident, nu au găsit alte predicate importante, așa cum a fost cu restricțiile anti-Covid-19 și unde au prins foarte bine. Deci, e loc de partide noi, fără doar și poate.“, e de părere Bogdan Chirieac. Continuarea o găsiți Aici.

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie