10.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 1 mai, 2024

Miracolul trăit de o tânără după ce a atins racla Sfintei Parascheva

Alte Știri

O tânără a rămas fără cuvinte când a văzut miracolul trăit după ce a atins racla Sfintei Parascheva. Mama sa este de părere că afecțiunea de care suferea fiica ei a fost vindecată datorită acestui lucru. Mai mulți medici nu au putut să o trateze, dar după ce a fost la moaștele Sfintei a observat că și-a revenit imediat. ,,Era mare și roșie”, a susținut femeia. Despre ce este vorba și cum s-a petrecut totul? Cea din urmă este încă în șoc.

Miracol pentru o tânără: s-a vindecat după ce a atins racla Sfintei Parascheva

Credincioși din toată țara au început să vină la Iași pentru hramul Sfintei Parascheva. O femeie din Murfatlar, județul Constanța, s-a aflat printre cei de la coadă. Cea din urmă și-a așteptat rândul pentru a se închina la moaște. Constănțeanca a venit pentru a patra oară la Mitropolie.

Aceasta a avut nenumărate probleme de-a lungul timpului, lucru pentru care a decis să se roage și să aibă încredere în minunile Cuvioasei Parascheva. Una din fiicele sale s-a confruntat cu o problemă medicală în urmă cu mai bine de 11 ani. Fata sa cea mare s-a trezit într-o zi cu o pată uriașă la subraț care era asemănătoare cu o arsură.

Mai mulți medici i-au recomandat fel și fel de tratamente, dar nimic nu a schimbat situația. Femeia susține că Sfânta Parascheva i-a salvat copila. Concret, cele două au venit la Iași în urmă cu mulți ani, iar după ce s-au închinat Sfintei pata a dispărut ca prin minune.

,,Nimeni nu știa ce e. Eram speriați”

„Avea o pată mare, roșie, semăna cu o arsură, ziceai că e opărită, mirosea și urât. Nimeni nu știa ce e, nici medicii. Primea multe unguente, dar nu îi trecea. Mai bine de o lună a avut-o și eram speriați că nu dispărea. Mi-a venit în gând să vin la Iași cu ea. Ne-am închinat la moaștele Sfintei Parascheva și, când a ajuns acasă, a făcut un duș și a văzut că nu mai este. Parcă intrase la apă.

De atunci am venit să-i mulțumesc Sfintei Parascheva, am făcut și pauze, dar anul ăsta am zis că nu se mai poate. Am venit cu băiatul, soțul și nora. Cred foarte tare în Cuvioasa, a fost o minune, mi-a salvat copilul. Am fost și am luat și niște busuioc, fără ajutor nu se poate. Când vin aici, mă simt liniștită”, a declarat Ileana Ferariu, pentru bzi.ro.

Ultimele Știri

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă. Rețeta are succes în fiecare an. A...

Alte știri din aceeași categorie