17.4 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Anca Coșa a fost dată afară din AUR. S-a ținut numai de reclamații!

Alte Știri

S-a luat la ceartă cu mai marii din AUR, a criticat deciziile luate de primărița Elena Lasconi, a făcut plângeri peste plângeri care au blocat reabilitarea Bulevardului Pardon din Câmpulung, dar nu a putut să facă un raport de activitate.

Anca Coșa și-a dat demisia din funcția de președinte al AUR Câmpulung zilele trecute, după ce conducerea de la județ i-a cerut să spună ce a făcut pentru câmpulungeni și ce aport a adus din postura din care a fost aleasă de către colegii săi pentru partidul fondat de George Simion.

Nu numai că nu a putut să scrie trei rânduri de realizări ci, în momentul în care i s-a cerut acest lucru, Coșa a devenit recalcitrantă. Ierarhia în partid, cel puțin în concepția fostei arhitecte șefe a Câmpulungului, cum susțin sursele noastre, nu a existat.

Astfel, cu rezultate slabe și un scor întocmit de conducerea AUR Argeș (în funcție de implicare, de prezență la evenimente etc), Anca Coșa a avut un punctaj de doar 34. În schimb, membrii de la AUR Rătești au avut peste 100!
Vă reamintim că Anca Coșa a fost la un pas să fie demisă de conducerea centrală a AUR după un scandal pe care l-a avut în timpul unei întâlniri cu Claudiu Târziu, fostul copreședinte AUR.

Pentru Muscel TV, Anca Coșa a declarat că și-a dat demisia pentru că nu se mai regăsea în linia partidului. Aceasta a lăsat de înțeles că nu se va lăsa de politică, dar o va face sub coloratura altui partid.

sursa – ziarobiectiv.ro

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie