16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

A sărit în gol 25 de metri ca să nu îl strivească un Mercedes

Alte Știri

A sărit în gol 25 de metri ca să nu îl strivească un Mercedes. În judeţul Sibiu, şase maşini s-au ciocnit pe autostradă. Un bărbat a murit şi altul a fost rănit. Șoferul unei dube care coborâse de la volan a vrut să se ferească de un Mercedes scăpat de sub control. Dar n-a știut că e pe viaduct și a sărit peste parapete.

Citeşte întreaga ştire: Un șofer de dubă a sărit în gol 25 de metri de pe viaductul Tălmăcel, ca să se ferească de un Mercedes, într-un accident cu 6 mașini

„Iniţial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă şi un autoturism”, a transmis IPJ Sibiu, citat de News.ro.

A sărit în gol 25 de metri ca să nu îl strivească un Mercedes

Sursa citată a precizat că şoferul microbuzului, care avea 48 de ani, a coborât din autovehicul şi a observat cum un autoturism Mercedes condus în urma sa a lovit parapetul. Ricoşând spre locul în care se afla. Pentru a evita maşina care se îndrepta către el, bărbatul a sărit între parapetele mediane. Bărbatul neştiind că se află pe un pod, şi a căzut în gol.

„Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar şi cu unul din turismele implicate în primul accident. Din păcate, şoferul microbuzului nu a supravieţuit căderii”, a mai precizat IPJ Sibiu.

Pasagerul din dubă a povestit pentru Observator News că el și șoferul au coborât din maşină, după ce s-au lovit de un autoturism, şi au văzut întins pe șosea un rănit, pe care voiau să-l ajute.

„Prietenul meu a luat geaca luminată, să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră.

Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Probabil că i-a alunecat piciorul acolo şi când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeţi că şi acolo e gheaţă, înălţime 20-30 de metri”, a spus bărbatul. El spune că, pe moment, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

A crezut că șoferul dubei s-a dus la celălalt carambol care avusese loc cu câteva momente înainte, în faţa lor. Acolo, trei autoturisme au derapat pe şoseaua acoperită de polei. „În accident au fost implicate 6 autovehicule şi 9 persoane. În urma evaluării medicale, 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la UPU Sibiu.

Citeşte întreaga ştire: Un șofer de dubă a sărit în gol 25 de metri de pe viaductul Tălmăcel, ca să se ferească de un Mercedes, într-un accident cu 6 mașini

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie