15.4 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Noi detalii despre crima oribilă care a zguduit toată România

Alte Știri

Noi detalii despre crima oribilă care a zguduit toată România.

Viorel Letcan din Bascov a fost trimis în judecată pe 17 noiembrie 2022, pentru omor calificat, în formă continuată, cu premeditare și prin cruzimi, după ce și-a ucis toţi membrii familiei cu un ciocan și o toporișcă.

Noi detalii despre crima oribilă care a zguduit toată România

Criminalul, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și-a omorât întreaga familie: părinții, sora, fratele și nepoata.

Acesta a declarat cursiv, în amănunt cele întâmplate, cum și-a ucis familia și care au fost motivele. Le-a declarat oamenilor legii că și-a plănuit mai de mult crima, în detaliu, unul din motivele pentru care a făcut acest lucru fiind faptul că s-a simțit respins de familie.

Anchetatorii au rămas șocați de modul cum acesta a povestit despre crimele comise. Dar și de faptul că au găsit într-un jurnal un adevărat „scenariu”. Acesta fiind scris chiar de criminal, care a detaliat cu mult înainte cum își va omorî familia.

Criminalul a pus la cale şi un plan de scăpare, întrucât asupra sa, în pădure, când a fost prins, au fost găsite alimente. Dar și haine de schimb și articole de igienă prin care şi-ar fi asigurat traiul zilnic.

Vineri, 10 martie 2023, Tribunalul Argeș l-a condamnat la închisoare pe viață. Hotărârea poate fi atacată cu apel.

Ultimele Știri

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă. Rețeta are succes în fiecare an. A...

Alte știri din aceeași categorie