19.1 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Se deschide carmangeria Radic Star în Câmpulung

Alte Știri

Se deschide carmangeria Radic Star în Câmpulung. Aceasta va funcționa în incinta Mall-ului denumit Cub Shopping Center pe strada I.C Brătianu, numărul 6.

Carmangeria Radic Star se va deschide în data de 30 martie în noul centru comercial.

SC RADIC STAR SRL este o societate de categoria A cu capital integral românesc înfiinţată în anul 1993. Are sediul în Ștefănești, județul Argeș, strada DN7 nr 209.

Se deschide carmangeria Radic Star în Câmpulung

Având ca principal obiect de activitate fabricarea produselor pe bază de carne (inclusiv carnea de pasăre-1013).

Urmarea rezultatelor economice, societatea a reuşit să se doteze cu echipamente şi utilaje corespunzătoare noilor standarde. Realizându-se în prezent o producţie de peste 30 t preparate din carne pe zi.

Prin creşterea calităţii produselor şi diversificarea gamei sortimentale (peste 100 de sortimente), precum şi prin aplicarea unei politici coerente în ceea ce priveşte preţurile practicate, societatea a reuşit să stabilească relaţii economice cu foarte mulţi distribuitori. Ceea ce a condus la crearea de canale de distribuţie viabile şi la creşterea volumului vânzărilor.

Pe parcursul mai multor etape societatea a realizat mai multe proiecte cu finanțare externă (SAPARD-2003-2004, SAPARD2006-2008), BERD 2010, fondurile obţinute fiind investite în extindere si retehnologizare fabrica procesare carne – suprafața totală 7000 mp, construire și utilare abator porc/vită suprafața 1500 mp.

De-a lungul timpului, societatea a încercat să diversifice produsele sale, crescând în acelaşi timp şi calitatea acestora, astfel încât să facă faţă cerinţelor pieţei, care devine din ce în ce mai pretenţioasă, odată cu creşterea aşteptărilor consumatorilor şi creşterea concurenţei.

Societatea are o retea de distributie directa foarte bine pusă la punct care deservește 7 județe (Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj) și Bucureștiul, precum și o prezență la nivel național în rețelele: Kaufland, Auchan, Real, Profi.

Produsele de la SC RADIC STAR SRL se adresează tuturor categoriilor sociale. Preţurile produselor fabricate de către SC RADIC STAR SRL sunt foarte echilibrate din punctul de vedere al raportului calitate-preţ.

Ultimele Știri

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă. Rețeta are succes în fiecare an. A...

Alte știri din aceeași categorie