17.4 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Ce au pus la cale în dragoste, 2 argeșence. Cum au câștigat în câteva minute, suma de 10.000 euro

Alte Știri

Ce au pus la cale în dragoste, 2 argeșence. Cum au câștigat în câteva minute, suma de 10.000 euro. Un pakistanez din Pitești a rămas fără bani după ce a fost tâlhărit de două tinere prostituate, în complicitate cu un bărbat.

Cei trei au pus la cale tâlhărirea unui cetăţean pakistanez, care a apelat la serviciile unei prostituate.

În apartament, pakistanezul a dat peste două prostituate, care i-au furat o borsetă cu 10.000 de euro. Asta după ce una dintre femei i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă.

Ce au pus la cale în dragoste, 2 argeșence. Cum au câștigat în câteva minute, suma de 10.000 euro

Cele două prostituate au fost reținute la scurt timp după comiterea tâlhăriei. În timp ce bărbatul care a pus la cale fapta a fost reținut și a ajuns în arestul IPJ Argeş la finele săptămânii trecute.

Un pakistanez, în vârstă de 33 de ani, a apelat la serviciile unei prostituate găsite pe un site de anunțuri. În căutarea unei aventuri amoroase, cetățeanul străin s-a dus la un apartament, din Piteşti.

Unde ar fi trebuit să se întâlnească cu tânăra pe care o contactase după ce îi găsise numărul de telefon pe un site de anunțuri matrimoniale.

Marea surpriză a pakistanezului a fost că în apartament pe lângă tânăra cu care vorbise se mai afla o minoră de 17 ani, şi ea prostituată.

Planurile amoroase ale pakistanezului au fost date peste cap de cele două prostituate care au pus în aplicare un alt plan.

Când a deschis uşa apartamentului, bărbatul a fost atacat de către Anamaria V., în vârstă de 21 de ani, cu un spray lacrimogen. Apoi, aceasta, împreună cu o tânăra de 17 ani şi de un bărbat în vârstă de 27 de ani i-au luat cetățeanului străin o borsetă cu 10.000 de euro.

După comiterea faptei ce a avut loc pe 22 ianuarie 2023, cele două prostituate și bărbatul care a pus la cale tâlhăria au dispărut. Ulterior, potrivit anchetatorilor, cei trei au împărțit banii luați de la cetățeanul pakistanez.

Cum au fost prinși făptașii de polițiști

După ce și-a revenit, cetățeanul străin a mers la poliție și a depus o plângere în care și-a povestit pățania.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești i-au identificat pe autori, aceștia fiind prinși pe rând. Mai întâi, pe 16 martie 2023, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de Anamaria V..

Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost cea care dăduse anunțul. Dar și cea care i-a pulverizat pakistanezului spray lacrimongen în față. Ulterior, împotriva acesteia a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Pe 03 mai 2023, a fost prinsă și cea de a doua fată implicată în tâlhărie. Minora L.M., în vârstă de 17 ani, a fost reținută de polițiști. Și împotriva ei s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Ultimul care a fost prins este bărbatul care a pus la cale tâlhăria. Este vorba despre Robert C., în vârstă de 27 de ani, din Pitești, care a fost prins de oamenii legii pe 05 mai 2023.

Acesta a fost dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea arestării preventive, acolo unde a fost emis un mandat pentru 30 de zile. Cei trei sunt acuzaţi de tâlhărie calificată după ce un pakistanez din Pitești a rămas fără 10.000 de euro.

FOTO: Shutterstock

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie