26.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Un tânăr câmpulungean a ajuns cu mașina într-un stâlp

Alte Știri

Un tânăr câmpulungean a ajuns cu mașina într-un stâlp. Tamponare seara trecută pe raza municipiului Câmpulung. Un tânăr din oraș, a ajuns cu mașina într-un stâlp din beton, pe strada Frații Golești, în apropierea unui service auto.

Băiatul din fericire, a scăpat nevătămat, însă mașina, un Logan, a fost grav avariată în partea față. Nici stâlpul din beton nu a fost distrus. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Câmpulung cu o autospecială cu apă și spumă pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Un tânăr câmpulungean a ajuns cu mașina într-un stâlp

De asemenea s-a deplasat și echipajul SMURD. Tânărul, se pare că, a pierdut controlul asupra mașinii, carosabilul era ud, iar mașina a derapat.

”Nu știa nici el ce s-a întâmplat. Era destul de speriat, dar nu avea nimic, nu a fost rănit. Mașina în schimb e praf. Au venit și cei de la poliție. S-au mirat și ei că a avut băiatul ăsta așa noroc. La alte accidente, mașina e puțin lovită și cei din ea cu răni grave. a avut îngerașul păzitor cu el. Mașina se face, omul mai greu”, spune un martor. La fața locului s-a deplasat echipajul Biroului Rutier Câmpulung. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto, rezultatul fiind negativ.

Ultimele Știri

Veste imensă pentru beneficiarii cardurilor sociale! Pot servi masa la restaurant, după ce intră banii pe carduri

Veste imensă pentru beneficiarii cardurilor sociale! Pot servi masa la restaurant, după ce intră banii pe carduri. Ministrul Fondurilor...

Alte știri din aceeași categorie