17.4 C
Campulung Muscel
luni, 20 mai, 2024

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro

Alte Știri

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro. Clubul mașinilor accesibile s-a îmbogățit, de curând, cu un nou membru, compania Volkswagen lansând – recent, pe piața din România modelul T-Cross Star Edition.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru iubitorii Daciei Sandero. Dispare din România

Oferita, prin intermediul Programului Rabla, pentru doar 15.500 de euro, respectiva rețetă debuteaza cu o unitate 1.0 TSI de numai 95 CP – de unde și un sprint de la 0 la 100 km/h în circa 11.2 secunde, conform fișei cu specificatii tehnice, documentul în cauză continuând cu o viteză de top de aproximativ 180 km/h.

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro

Același autovehicul mai are – de asemenea, de anunțat, potrivit diviziei din România a companiei Volkswagen, și un consum mediu de carburant de 5.6 litri la 100 km.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. SUV-ul cel mai inteligent a ajuns în ARGEȘ. O mașină după care întorci capul!

Totodată, din meniu nu lipsesc nici farurile cu LED, jantele pe 16″, instrumentele de bord digitale, volanul multifuncțional ori asistentul pentru păstrarea benzii de mers – echipamente oferite fără costuri suplimentare, precum sistemele Front Assist, Hill Assist și TPMS, mai mult sau mai puțin surprinzător.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O mașină după care întorci capul pe stradă. Docevita 500. E o bijuterie pe patru roți

Sub capotă, un motor turbo cu doar trei cilindri în linie și capacitatea de 999 de centimetri cubi – pe benzină, dezvoltă undeva în jurul a 95 de cai putere. De unde și un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe oră – cu pedala de accelerație la podea, în aproximativ 11.2 secunde.

Ultimele Știri

Produsul Lidl adorat de milioane de români a ajuns la raft la super promoție! Costă doar 5.99 lei

Produsul Lidl adorat de milioane de români a ajuns la raft la super promoție! Costă doar 5.99 lei. E...

Alte știri din aceeași categorie