5.4 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024

Bancnota pe care sigur o ai în casă și te îmbogățește pe loc! Valorează cât o mașină de lux

Alte Știri

Bancnota pe care sigur o ai în casă și te îmbogățește pe loc! Valorează cât o mașină de lux. Un număr tot mai mare de concetățeni se îmbogățesc prin vânzarea acestor hârtii vechi. Mulți dintre ei publicând anunțuri în acest sens pe OLX.

Colecționari pasionați, amatori și chiar profesioniști se regăsesc în această tendință. Renunțând astfel la bancnotele și monedele vechi în schimbul unor sume impresionante. Pe platforma OLX, un anunț a devenit viral, prezentând o bancnotă de 1.000 de lei cu chipul marelui poet Mihai Eminescu, datată din 1998.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Bancnota pe care sigur o ai în casă și te îmbogățește pe loc! Valorează cât o mașină de lux

Prețul solicitat de vânzător este remarcabil – 45.000 de lei – și este menționat ca fiind fix, fără posibilitate de negociere. Mesajul transmis de vânzător subliniază starea excelentă a bancnotei. Și îi asigură pe potențialii cumpărători cu privire la autenticitatea și integritatea acesteia.

CITEȘTE ȘI. Nu le ratați. Vouchere de 500 de lei de la Digi RCS-RDS pentru toți abonații

„Vând bancnota de 1.000 lei veche din 1998, în stare foarte bună, fără rupturi. Prețul este fix, rog seriozitate”, este mesajul vânzătorului.

O altă bancnotă cu chipul lui Lucian Blaga e la mare căutare

O altă bancnotă în centrul atenției este cea cu chipul lui Lucian Blaga, cu o valoare nominală de 5.000 de lei, și datată tot din 1998. Proprietarul a cerut pentru aceasta suma incredibilă de 150.000 de lei, subliniind astfel creșterea spectaculoasă a valorii unor astfel de obiecte de colecție.

Un alt exemplu impresionant este legat de o bancnotă de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu, pusă în vânzare în octombrie 2023 pentru suma de 1.500 de lei. Vânzătorul specifică raritatea acesteia, evidențiind seria unică (001 A) și menționând starea bună de păstrare în contextul frecvenței sale ridicate de circulație.

„Vând bancnotă 1000 lei Mihai Eminescu an 1998 foarte rară cu seria 001 A. Starea de păstrare este bună ținând cont de frecvența de circulație. Prețul este de 1500 lei ușor discutabil. Predare personală în București. Putem verifică autenticitatea la B.N.R.”, se menționa în descrierea anunțului.

Ultimele Știri

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente

Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente. Proprietarii de apartamente și de case sunt obligați, prin lege, să încheie...

Alte știri din aceeași categorie