14.6 C
Campulung Muscel
luni, 15 aprilie, 2024

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro

Alte Știri

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro. Clubul mașinilor accesibile s-a îmbogățit, de curând, cu un nou membru, compania Volkswagen lansând – recent, pe piața din România modelul T-Cross Star Edition.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru iubitorii Daciei Sandero. Dispare din România

Oferita, prin intermediul Programului Rabla, pentru doar 15.500 de euro, respectiva rețetă debuteaza cu o unitate 1.0 TSI de numai 95 CP – de unde și un sprint de la 0 la 100 km/h în circa 11.2 secunde, conform fișei cu specificatii tehnice, documentul în cauză continuând cu o viteză de top de aproximativ 180 km/h.

Volkswagen a lansat în România SUV-ul care costă numai 15.500 de euro

Același autovehicul mai are – de asemenea, de anunțat, potrivit diviziei din România a companiei Volkswagen, și un consum mediu de carburant de 5.6 litri la 100 km.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. SUV-ul cel mai inteligent a ajuns în ARGEȘ. O mașină după care întorci capul!

Totodată, din meniu nu lipsesc nici farurile cu LED, jantele pe 16″, instrumentele de bord digitale, volanul multifuncțional ori asistentul pentru păstrarea benzii de mers – echipamente oferite fără costuri suplimentare, precum sistemele Front Assist, Hill Assist și TPMS, mai mult sau mai puțin surprinzător.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O mașină după care întorci capul pe stradă. Docevita 500. E o bijuterie pe patru roți

Sub capotă, un motor turbo cu doar trei cilindri în linie și capacitatea de 999 de centimetri cubi – pe benzină, dezvoltă undeva în jurul a 95 de cai putere. De unde și un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe oră – cu pedala de accelerație la podea, în aproximativ 11.2 secunde.

Ultimele Știri

Elevii și studenții primesc câte 200 de euro. Trebuie să facă acest lucru urgent!

Elevii și studenții primesc câte 200 de euro. Trebuie să facă acest lucru urgent! Elevii și studenții până în...

Alte știri din aceeași categorie