REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Tigaie cu ardei. Colorată, aromată și incredibil de ușor de pregătit, tigaia cu ardei este acel fel de mâncare care aduce imediat prospețime în bucătărie. Ardeii rumeniți ușor își păstrează textura crocantă și dulceața naturală, iar parfumul lor cald umple casa într-o clipă. Este un preparat versatil, perfect ca garnitură, dar suficient de gustos pentru a fi mâncat și ca fel principal, mai ales atunci când vrei ceva rapid, sănătos și plin de culoare.
Tigaie cu ardei
2 PORTII | PREGĂTIRE: 10 MINUTE PREPARARE: 15 DE MINUTE
Ingrediente
- 3 ardei graşi coloraţi (mix), tăiați fâşiuțe
- 1 ceapă roșie, tăiată peştişori sare şi piper, după gust
- 3 linguri de ulei frunze de busuioc, proaspăt.
Într-o tigaie, la foc mediu, încingi uleiul, pui ceapa şi amesteci până se înmoaie. Adaugi fâşiile de ardei, amesteci uşor, potriveşti de sare şi piper şi laşi la foc cca 15 minute, amestecând din timp în timp, până se înmoaie bine şi încep să se rumenească uşor. Pui busuiocul, opreşti focul, porţionezi şi serveşti imediat.
sursa – cu penny la masă
CITEȘTE ȘI. Dragi, cititori. Am lansat rubrica – MICA PUBLICITATE – de 10 LEI sau 2 EURO
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp. Am lansat și rubrica MICA PUBLICITATE care e la mâna TA.



