16.4 C
Campulung Muscel
luni, 20 mai, 2024

Partidul Mişcarea Populară a prins rădăcini tinere la Rucăr!

Alte Știri

Campania electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş este luată în serios de Partidul Mişcarea Populară. Reprezentanţii de la judeţ în fruntea cărora s-a aflat Daniel Dragomir, dar şi candidatul pentru C.J., Lucian Cioacă, au luat la pas localităţile din Argeş, iar duminică au poposit pentru câteva ore şi la Rucăr. Caravana PMP a traversat localitatea, iar toţi cei aflaţi în caravană, tineri sau cu experienţă în ale politicii, au discutat cu localnicii şi le-au explicat de ce ar trebui să voteze candidatul PMP la Consiliul Judeţean, adică pe Lucian Cioacă.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui PMP Argeş, Daniel Dragomir, nominalizarea lui Lucian Cioacă pentru C.J. este o alegere corectă, care corespunde cu cerinţele mai multor studii de piaţă ale partidului, privind dorinţa manifestată de tineri, în general, de a schimba administraţia publică, prin abordări noi în locul celor vechi, prin aplicarea cât mai fidelă a actului de gestionare a banului public în interesul argeşeanului.

La Rucăr, caravana PMP a fost întâmpinată de Radu Benţea, un rucărean tânăr şi cu potenţial, aşa după cum l-au prezentat reprezentanţii partidului. Benţea a fost dirijorul acestei întâlniri din comună, acesta i-a condus pe cei din mişcarea Populară prin locurile unde oamenii aşteptau să li se explice de ce ar trebui să voteze această formaţiune politică, iar caravana PMP s-a încheiat în localitate cu un flash mob, acţiune care i-a adunat pe rucăreni în parcul din centrul comunei.

Aşa după cum au declarat şi localnicii din Rucăr, „iniţiativa acestor tineri este demnă de toată lauda, iar Radu Benţea s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre!”

Ultimele Știri

VIDEO. Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel!

VIDEO. Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel! Aici s-a desfășurat o nouă ediție...

Alte știri din aceeași categorie