7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Iată cum şi-a schimbat ANAF-ul la începutul lunii, structura teritorială!

Alte Știri

În cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti funcţionează începând din această lună, Serviciul Fiscal Orăşenesc Mioveni, care cuprinde următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Mioveni, Miceşti, Ţiţeşti, Bălileşti, Davideşti, Dârmăneşti, Vultureşti (preluate de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş).

Iată schimbările aduse de luna iunie!

  • În cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş nu vor mai funcţiona unităţile administrativ-teritoriale Pietroşani şi Coseşti.
  • În cadrul Serviciului Fiscal Municipal Câmpulung nu vor mai funcţiona unităţile administrativ-teritoriale Stâlpeni şi Hârtieşti.
  • În cadrul Serviciului Orăşenesc Mioveni vor funcţiona unităţile administrativ-teritoriale Coşeşti şi Pietroşani (preluate de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş) şi Stâlpeni şi Hârtieşti (preluate de la Serviciul Fiscal Municipal Câmpulung).
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie