14.1 C
Campulung Muscel
duminică, 28 aprilie, 2024

A murit mama lui Firezu!

Alte Știri

Aurel Grancea, adică Firezu, celebrul individ cunoscut de câmpulungeni ca şi omul maşină, trece acum printr-o situaţie din care nu ştie cum să iasă. Mama lui, Felicia a fost internată la spitalul din Câmpulung încă de pe data de 17 februarie. Femeia, era bătrână şi traiul greu i-a adus şi o mulţime de boli. Cum suferinţa a fost mare, Felicia nu a trăit, iar pe data de 7 martie a decedat în spital. Acum, Firezu, nu ştie ce să facă, mama lui nu are buletin, iar aceasta este în morga spitalului şi aşteaptă ca autorităţile să decidă în ceea ce o priveşte.

Firezul pe de altă parte a cumpărat o coroniţă şi îşi caută disperat mama să îi pună o floare pe piept. Nimeni însă nu îi permite accesul în morgă, astfel că băiatul aşteaptă trist pe holul spitalului să vină cineva să îl ajute.

Orice figură cunoscută îi creează o senzaţie se siguranţă şi îi cere ajutorul. Nu ştie ce se va întâmplat cu mama lui, şi nici nu conştientizează că ar trebui să o ia acasă şi să o înmormânteze, el vrea să îi pună flori pe piept şi… cam atât.

Ultimele Știri

Reduceri imense de Azi la LIDL. Produsele cele mai căutate de români se vând ca pâinea caldă

Reduceri imense de Azi la LIDL. Produsele cele mai căutate de români se vând ca pâinea caldă. Weekendul acesta...

Alte știri din aceeași categorie