11 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

Elicopterul SMURD a preluat un pacient din Rucăr de la Câmpulung

Alte Știri

Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul municipal din Câmpulung, pentru a prelua şi transporta un pacient la un spitalul de urgență din Bucureşti. Bărbatul are 71 de ani este din Rucăr și a ajuns la UPU Câmpulung după ce a suferit un infarct.

Bărbatul nu era într-o stare prea bună, iar medicul de gardă de la secţia medicală a decis ca să îl trimită pe pacient la spitalul Floreasca. Bărbatului i se impunea o intervenţie pe cord, iar aceasta trebuia făcută cât mai curând, astfel că medicul de gardă a solicitat ca pacientul să fie transportat la Bucureşti.

Elicopterul a aterizat la ora 18.30, şi în timp scurt a sosit la stadionul din Câmpulung ambulanţa cu pacientul.

Acesta era pregătit de medicii de la Câmpulung şi de cei de pe echipajul SMURD pentru transport şi a plecat spre Capitală. Starea bolnavului era stabilă. Curioșii s-au strâns în număr mare să vadă un elicopter Smurd, iar decolarea a fost filmată de aproape toți câmpulungenii prezenți pentru a-și petrece timpul liber prin mișcare.

Ultimele Știri

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte...

Alte știri din aceeași categorie