7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Explozie într-un bloc de garsoniere din Piteşti

Alte Știri
Panică azi într-un bloc din Piteşti. Într-o garsonieră aflată la parterul imobilului s-a produs o explozie. Deflagraţia a fost atât de putrenică încât uşa din fier de la intrare a fost smulsă din ţâţâni. Tânărul care se afla în locuinţă a fost speriat de moarte, ca şi vecinii, dar a scăpat nevătămat. 
Acest bloc e de garsoniere şi deflagraţia s-a produs într-o încăpere aflată la parter. Acolo stau cu chirie doi tineri. Doar unul dintre ei era acasă. Le-a spus pompierilor că a pus o cratiţă pe foc, iar uleiul din ea a luat foc. S-a speriat şi a aruncat peste el o oală cu apă. Atunci uleiul a sărit pe perdea, care a luat foc şi atunci s-a produs deflagraţia. De la ce, nici el nu îşi explică. Probabil de la o acumulare de gaze. Zgomotul exploziei a fost atât de puternic încât toţi vecinii au ieşit pe scară.
Tânărul a fost aruncat la pământ şi suflul exploziei i-a ars părul. Din fericire nu are altceva.
Un echipaj de la pompieri a ajuns la faţa locului, dar nu a intervenit cu apă întrucât exoplozia nu a fost urmată de incendiu. Şi angajaţii de la gaze au fost chemaţi. Toate contoarele sunt pe exteriorul blocului, aşa că nu au fost afectate reţelele. Totuşi a fost oprită furnizarea gazelor.
Poliţiştii au deschis o anchetă. Cauza exploziei rămâne deocamdată neclară, cel mai probabil fiind acumularea de gaze.
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie