10.5 C
Campulung Muscel
marți, 14 mai, 2024

Festina Lente şi Profesorii vor juca meciul final al “Cupei Primăverii”

Alte Știri

Marţi pe stadionul societăţii Hidroelectrica din Câmpulung s-au disputat semifinalele “Cupei Primăverii la Fotbal”, întrecere sportivă ce a debutat pe data de 30 martie. Această competiţie este rezervată firmelor şi instituţiilor din Câmpulung şi zona Muscel. De la ora 17.00 s-au întâlnit pe terenul de joc echipele XXL Musceleanca şi Festina Lente. Meciul s-a încheiat cu scorul de 7 – 4 pentru echipa Festina Lente, echipa Poliţiei Câmpulung. În acest meci au marcat de la Festina Lente, Cătălin Caplan – căpitanul echipei, 3 goluri, Cosmin Chirciu 2 goluri Muşetescu Vivi 1 gol şi Diaconescu Dragoş 1 gol. De la XXL Musceleanca au marcat Ovidiu Coman 3 goluri, Ene Ionuţ 1 gol. LA XXL Musceleanca au mai intrat pe teren Gabi Pascu, Sergiu Coman, Bogdan David, Viorel Dumitraşcu şi în poartă a stat Nicu Brătoiu. După o jumătate de oră de pauză, pe stadion a intrat echipa Profesorilor care s-a întâlnit cu echipa Chimia NBC. Scorul a fost de 4 – 1, în acest meci Profesorii fiind câştigători. Marcatorii golurilor la acest meci au fost de la Profesori Adrian Badiu 2 goluri, Ciprian Neculăescu 1 gol şi Romică Brătulescu 1 gol. De la Chimia NBC a marcat 1 gol Ionuţ Nedelea.
Pe data de 6 mai de la ora 17.00 se va disputa finala mică între echipele XXL Musceleanca – Chimia NBC, iar de la ora 18.30 se dispută finala mare între echipele FESTINA LENTE – PROFESORII.

Ultimele Știri

Ajung noile taloane la pensionari. Ce trebuie să verifice aceștia URGENT!

Ajung noile taloane la pensionari. Ce trebuie să verifice aceștia URGENT! Taloanele cu pensiile recalculate, ce vor intra în...

Alte știri din aceeași categorie