18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Tânăr accidentat în drum spre casă! Acesta a fost trimis la Spitalul Judeţean Argeş

Alte Știri

Un eveniment rutier produs pe raza comunei Valea Mare Pravăţ, în cătunul Gura Pravăţ, a făcut ca rudele micuţului lovit de o conducătoare auto, să invadeze pur şi simplu, holurile spitalului din Câmpulung. Din spusele tatălui, băiatului lovit de maşină, acesta din urmă mergea cu calul de căpăstru spre casă, şi că o maşină condusă de o femeie P.G., l-a lovit pe băiat şi i-a rănit şi calul.
Vasile Luca, a povestit cum s-a produs evenimentul: „Fiul meu, Belveniamin, de 15 ani, venea cu calul acasă de pe izlaz, la Gura Pravăţ, comuna Valea Mare Pravăţ. Când se îndrepta spre casă a venit P.G., din comuna Stoeneşti, satul Piatra, cu maşina, nu s-a asigurat şi a virat la stânga lovind direct calul şi copilul. Era în dreptul magazinului lui Victor de la Gura Pravăţ. După ce a lovit copilul a fugit şi s-a oprit la Secţia de Poliţie din comună. Nu a chemat poliţie, nu a chemat salvare, nu a chemat nimic. Când m-am dus eu acolo, că era la circa 500 de metri de casă, copilul era în picioare şi tremura tot. Calul era rănit. E tăiat la coaste şi dedesubt cum l-a luat cu maşina şi l-a azvârlit. Eu, i-am făcut semn să stea pe loc, dar a demarat în trombă şi a dispărut. Eu, am sesizat Poliţia, am chemat salvarea şi am adus copilul la Spital. Poliţia a venit a întrebat cum se simte copilul şi a plecat. Aici, i-a făcut o radiografie şi atât. Reclam că nu se face nici o dreptate. Dacă murea copilul!”, spune Vasile Luca.
Tânărul de 15 ani a fost trimis la Spitalul Judeţean Argeş pentru a i se face un control amănunţit.
Evenimentul a fost cercetat de cadrele de la Biroul Rutier, Poliţia Câmpulung.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie