14.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Încă un înger s-a alăturat corului ce cântă în Cer!

Alte Știri

Monaliza a plecat să cânte în corul îngerilor! A plecat, după multe luni de suferinţă, la numai 27 de ani, Monaliza a dat mâna cu îngerii şi a decis să plece alături de ei. Strădania medicilor şi a prietenilor şi a tuturor oamenilor care cu un bănuţ, au ajutat-o pe Monaliza, a fost în zadar, pentru că CERUL avea mai multă nevoie de ea! Profesor de canto la Centrul Cultural Educativ Mioveni, Monaliza Zegheru, a luptat pentru fiecare clipă de viaţă. A fost o luptătoare, un om care ne-a dat tuturor o lecţie de viaţă, o lecţie pe care ar trebui să o învăţăm cu toţii, aceea a demnităţii, a credinţei şi a iubirii.
Acum însă, Monaliza Zegheru a plecat! A luptat împreună cu mama ei atât cât au putut. În numele ei, directorul Centrului Cultural Educativ Mioveni, mulțumeşte tuturor celor care i-ați dat o speranță la viață: “Povestea Monalizei ne-a apropiat, ne-a unit, am descoperit că mai există oameni cu suflet. Din păcate nu a fost suficient. Drum bun, Monaliza! Astăzi, 18.01.2016, de la ora 12.00, Monaliza se află la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Mioveni. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

NECROLOG
Cu adâncă şi nemărginită durere în suflet, ne alăturăm celor care suferă de pe urma trecerii în nefiinţă a  Monalizei Zegheru.
Sincere condoleanţe şi întreaga compasiune transmitem familiei greu încercate.
Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace!
CONDUCEREA PRIMĂRIEI MIOVENI

Gândurile noastre, ale tuturor celor care am avut onoarea să o cunoaştem şi să lucrăm cu Monaliza, se îndreaptă spre familia sa.
Prin disparitia sa, oraşul Mioveni a pierdut un om de valoare.
Ne va fi dor mereu de  vocea sa şi, mai ales, de zâmbetul ei.
Dumnezeu să o odihnească-n pace!
COLECTIVUL CENTRULUI CULTURAL MIOVENI

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie