17.4 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Unitățile militare din Pitești fac angajări pe bandă rulantă! NU PIERDEȚI ȘANSA!

Alte Știri

Unitatea Militară 02405 Piteşti, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel: 2 (două) posturi referent II studii medii/liceul cu diplomă de bacalaureat, cu o vechime în muncă de minimum 6 luni şi o vechime în domeniul arhivelor de minimum 6 luni; 1 ( unu) post referent II/ studii medii/liceul cu diplomă de bacalaureat, cu o vechime în muncă de minimum 6 luni şi o vechime în domeniul arhivelor de minimum 6 luni; 1 (unu) post referent II/studii medii/liceul cu diplomă de bacalaureat cu o vechime în muncă de minimum 6 luni şi o vechime în domeniul arhivelor sau biblioteconomiei de minimum6 luni; 1 (unu) post referent II/studii medii/liceul cu diplomă de bacalaureat cu o vechime în muncă de minimum2 ani şi 6 luni şi o vechime în domeniul arhivelor de minimum 2 ani şi 6 luni. Continuarea anunțului o găsiți aici.

Unitatea Militară 01714 Pitești din Ministerul Apărării Naționale, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de personal civil contractual muncitor calificat III- bucătar. Continuarea anunțului o găsiți aici.

Unitatea Militară 02462 din Pitești, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de contabil, gradul I. Continuarea anunțului o găsiți aici.

Unitatea Militară 01714 Pitești din Ministerul Apărării Naționale,  organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de personal civil contractual muncitor calificat III- instalator. Continuarea anunțului o găsiți aici.

Ultimele Știri

Argeșul “măturat” de ape. A venit urgia!

Argeșul "măturat" de ape. A venit urgia! COD PORTOCALIU Valabil de la 05-05-2024 ora 17:45 până la 05-05-2024 ora 18:30 În zona:...

Alte știri din aceeași categorie