19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: La 57 de ani, o femeie a vrut să-şi pună capăt zilelor! Aceasta a fost salvată de pompieri

Alte Știri

Operațiune dramatică de salvare a unei femei din apele râului Argeș. Aceasta s-a aruncat de pe un pod și a fost scoasă de pompieri cu ajutorul unei bărci pneumatice.
Femeia are 57 de ani și este din localitatea Mălureni din judetul Argeș. Martorii spun că nu a fost un accident și ca femeia s-a aruncat în rău după ce a trecut balustrada podului.
Pompierii au ajuns imediat la fața locului și, cu ajutorul unei bărci pneumatice, au încercat să o salveze pe femeie. Din fericire, aceasta rămăsese agățată în crengile unui copac.
Femeia a fost scoasă în câteva minute din apa rece și transportată la un echipaj de terapie intensivă mobilă care o aștepta în apropiere.
Femeia se afla într-o stare avansată de hipotermie. Medicii nu au putut comunica cu ea, dar spun că este în stare stabilă.
Nu se cunoaște deocamdată motivul pentru care femeia s-a aruncat în rau. Ea fost dusă la spital pentru investigații suplimentare.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie