9 C
Campulung Muscel
vineri, 17 mai, 2024

Maria Magdalena Moşoiu, prima femeie care a avut curajul să înscrie în cursa pentru primăria Rucăr

Alte Știri

Pentru prima dată în istoria Rucărului! O femeie a avut curajul să se înscrie în cursa electorală pentru primăria comunei! Este vorba despre Maria Magdalena Moșoiu care și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripţie Rucăr.

,,Sunt conștientă de faptul că șansa mea de a câștiga aceste alegeri pare minusculă în comparație cu cea a contracandidaților mei, dar sunt pregatită să o apăr cu demnitate. Totuși, le-aș da un sfat contracandidaților mei: nu subestimați puterea personajului colectiv, rucăreanul nemulțumit!”, a fost declaraţia candidatei PAM, Maria Magdalena Moșoiu.

Echipa Mariei Magdalena Moşoiu nu este una numeroasă, însă este puternică datorită faptului că toţi cei pe care a reuşit să-i adune în jurul ei doresc să se implice activ într-o schimbare vizibilă în cadrul Consiliului Local al comunei Rucăr, „unde, de ani de zile, aceeaşi oameni au făcut legea aşa cum au dorit”.

 

Ultimele Știri

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști. Începând cu data de 16 mai 2024, Batalionul 33...

Alte știri din aceeași categorie