21.9 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

ATENȚIE! ITM-ul demarează controale, peste controale!

Alte Știri

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș va desfășura în perioada următoare în conformitate cu programul propriu de acțiuni pe anul 2016 – acțiunea nr.13 de verificare a respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile cu locuri de muncă verzi. 

Campania de control se va desfăşura în 2 etape: prima etapă se va desfăşura în lunile aprilie-iunie, constând în informarea partenerilor sociali din judeţ care desfăşoară activităţi verzi privind modul de derulare a acţiunii şi tematica abordată.

A doua etapă constă în verificarea prin acţiuni de control la angajatorii care au locuri de muncă verzi în lunile iulie – septembrie, urmată de verificarea măsurilor dispuse în activitatea de control în lunile octombrie – noiembrie. Gravitatea accidentelor de muncă înregistrate în sectorul colectării deşeurilor a fost factorul determinant în luarea deciziei de a declanşa acţiunea de monitorizare şi verificare a modului în care unităţile de profil respectă prevederile legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi a modului în care sunt implementate de către angajator, la locul de muncă, măsurile de securitate şi sănătate dispuse de către inspectorii de muncă. 

Ultimele Știri

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 – Pitești – Mioveni!

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 - Pitești - Mioveni! Compania Națională de Administrare a...

Alte știri din aceeași categorie