10.2 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Un adolescent a ajuns în comă la spital! Acesta a fost izbit de o autoutilitară!

Alte Știri

Un băiat de 12 ani, din comuna Mihăeşti, sat Furnicoși, a ajuns, în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti. Băiatul a fost lovit de o maşină şi a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis , dar şi alte leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă.

Copilul venea cu bicicleta dinspre Piteşti, iar la un moment dat a virat la stânga, pentru a intra pe un drum lăturalnic.  Nu s-a asigurat corespunzător şi a fost lovit din spate de un microbuz de transport marfă. La volanul autoutilitarei se afla un tânăr de 36 de ani, din Câmpulung. Şoferul a încercat să evite impactul, dar, din păcate, manevra nu i-a reuşit. Microbuzul l-a acroşat pe băiat cu partea dreaptă. Bicicleta a ajuns pe şanţ, iar adolescentul a rămas întins pe marginea şoselei.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei care a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. În primă fază, copilul a fost conştient. Din nefericire, odată ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. A intrat în comă şi a fost intubat, iar cadrele medicale au fost nevoite să ceară transferul la un spital din Capitală.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Conducătorul autoutilitarei a fost supus testului  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie