18.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Salvamont Câmpulung a intrat în posesia unui Duster!

Alte Știri

Salvatorii montani din Argeș au fost acreditați pentru o perioadă de 5 ani. Anunțul a venit din partea șefului formație Salvamont Câmpulung, Alexandru Holboșan. După această veste bună, a venit alta și mai bună! Formația Salvamont Câmpulung a intrat în posesia unui Duster 4X4.

Dezideratul este sa ajungem la șapte auto 4×4, câte unul pentru fiecare echipa a celor patru formații Salvamont din Arges, Câmpulungul fiind prima din acest program. Mulțumim conducerii Consiliului Județean Argeș, a scris șeful Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu pe pagina sa de socializare.

Şeful Serviciului Salvamont Argeş a mai anunţat că s-au primit certificatele de acreditare operativă, eliberate de Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România, atât la nivelul serviciului judeţean, cât şi pe fiecare formaţie în parte. Procedura de acreditare a fost începută anul trecut, de 14 dintre cele 36 de servicii judeţene şi locale din ţară. Dintre cele care au început acreditarea, 10 au fost validate pe 5 ani, perioada maximă unde se găsește și Salvamont Argeș, restul doar pentru un an. 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie