13.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Accident la Bălileşti! Un bărbat a fost transportat la spital!

Alte Știri

Neatenţia la volan face victime! În localitatea Bălileşti pe drumul judeţean 732 şoferul unui autoturism Logan nu s-a asigurat şi în timp ce vroia să facă o manevră de întoarcere a fost izbit de o dubiţă ce transporta pâine. În urma impactului şoferul Loganului a fost transportat la spital pentru investigaţii. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră.

Două autoturisme au fost implicate în această după-amiază în jurul orei 13.00 într-un accident rutier pe raza comunei Bălileşti. Şoferul unui autoturism Dacia Logan fără să se asigure a făcut manevra de întoarcere în timp ce o dubiţă ce transporta pâine ce se deplasa dinspre Piteşti, a acroşat autoturismul. În urma impactului dubiţa a părăsit carosabilul si a ajuns în şanţ. Şoferul de pe Dacia Logan a fost preluat de către ambulanţă şi a fost transportat pentru investigaţii la Spitalul Municipal Câmpulung. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier Câmpulung şi un echipaj al Poliţiei Stâlpeni. Circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri aproximativ 60 de minute.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie